Välkommen till Sea Club

Sea Club är ett helt unikt skärgårdsprojekt som erbjuder toppmoderna sjövillor och studios alldeles vid strandlinjen intill Sandhamns inlopp. Här finner du lugnet i den privata sfären och har närhet till havet och myllrande skärgårdsliv alldeles utanför dörren.

Sandhamn tillhör en av de vackraste delarna av skärgården. Hit tar man enkelt färjan från centrala Stockholm en fredagseftermiddag. Två timmar senare kliver man av på Sandhamn - ön som har allt. Vita stränder, klippor, segling, tennis, padel, restauranger och umgänge. Här lämnar du vardagstressen bakom dig och kan varva ner när som helst på året.

Sea Club utmärks av hög ambitionsnivå och formstark arkitektur. Elva nyproducerade sjövillor, signerade Sandell Sandberg, samsas med topprenoverade sjöstudios, townhouses, och ett par mindre villor, alla med tillgång till egen uteplats och båtplats.

Läs mer

Med stor omsorg om minsta detalj, påkostad inredning och kvalitativa materialval, blir livet här njutbart och enkelt. På området finns en gemensam pool och skön utomhuslounge samt en större lokal med bastu och plats för umgänge och festligheter.

Seaclub, vars lägenheter och sjövillor upplåts för hotelländamål, kan ägas både i bolag samt privat. Uthyrningsavtalet med Sandhamn Seglarhotell möjliggör intäkter genom uthyrning men även nyttjande av hotellets spa, restaurang, frukostar och konferenslokaler. Även båtplatserna kommer kunna hyras ut när man inte nyttjar dem.

Sea Club beräknas att vara färdigställt till sommaren 2023. För mer information, välkommen att höra av dig till Nordstrands Mäkleri, Robert Nordstrand mobil 070 523 58 77 .

Läs mindre

Tack, din intresseanmälan är mottagen.

Klicka på cirklarna för mer information

Klicka på cirklarna för mer information